Φ.Σ. Κιλκίς

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Οι έκτακτες καταστάσεις που ζούμε το τελευταίο διάστημα, μετά την απόφαση ορισμένων χωρών της Ε.Ε και των Βαλκανίων να κλείσουν τα σύνορά τους, δημιούργησαν συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης στους πρόσφυγες που εγκλωβίστηκαν στην χώρα μας.

Η Γ.Σ. της 26ης Οκτωβρίου 2015 του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς αποφάσισε την συμμετοχή στη γενική 24ωρη απεργία που έχουν κυρήξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015 και στην οποία συμμετέχουν σχεδόν όλες οι συνδικαλιστικές οργανώσεις της χώρας καθώς και ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος.

Στην ευρεία σύσκεψη των εκπροσώπων όλων των επαγγελματικών και επιστημονικών κλάδων και φορέων με την συμμετοχή της ΓΣΕΕ και της ΠΑΣΕΓΕΣ, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, στις 22 Ιανουαρίου, διατυπώθηκε η σαφής θέση για ένα αρραγές και κοινό διεκδικητικό μέτωπο.

Κιλκίς 3-11-15, Καλούμε τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους και όπου υπάρχουν ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ να ανταποκριθούν στο κάλεσμα που κάνουμε για προσφορά φαρμάκων και αναλωσίμου παραφαρμακευτικού υλικού για τις ανάγκες των δομών υγειονομικής υποστήριξης στους πρόσφυγες της Ειδομένης.

Περισσότερα Άρθρα...