Υποδειγματική παρασκευή γαληνικών σκευασμάτων-Διασφάλιση ποιότητας στο εργαστήριο του φαρμακείου σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Φαρμακοποιία

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος του ΙΔΕΕΑΦ Εργαστήριο Φαρμακείου, υπό την ευθύνη και την εποπτεία του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και σε συνεργασία με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κιλκίς, διοργανώνεται σεμινάριο με θέμα «Υποδειγματική παρασκευή γαληνικών σκευασμάτων-Διασφάλιση ποιότητας στο εργαστήριο του φαρμακείου σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Φαρμακοποιία».

Το σεμινάριο διάρκειας 8 ωρών (2 ώρες θεωρίας & 6 ώρες πρακτικής) τελεί υπό την αιγίδα των Τμημάτων Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ, ΑΠΘ και Πανεπιστημίου Πατρών.

Στο Κιλκίς, ειδικά για τα μέλη του Φ.Σ. Κιλκίς, προγραμματίστηκαν 2 σεμινάρια, στους χώρους του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς. Θα υλοποιηθούν με την επιστημονική ευθύνη του επίκουρου καθηγητή Φαρμακευτικής Τεχνολογίας του Τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ, Παρασκευά Δάλλα, με ωράριο 10:00-18:30 και σας καλούμε να δηλώσετε συμμετοχή σε ένα από αυτά:

• 1ο σεμινάριο: Σάββατο 30 Μαρτίου
• 2ο σεμινάριο: Κυριακή 31 Μαρτίου

Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων κάθε σεμιναρίου είναι 25 και θα τηρηθεί αυστηρά. Στη διάρκεια του πρακτικού μέρους οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε τριάδες και θα παρασκευάσουν τα προγραμματισμένα γαληνικά σκευάσματα σε χώρο που θα διαμορφωθεί ειδικά σε εργαστήριο, με βάση έτοιμες γραπτές τυποποιημένες διαδικασίες που θα λάβουν.Οι συμμετέχοντες φαρμακοποιοί λαμβάνουν ηλεκτρονικά βεβαίωση παρακολούθησης και 14 μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης φαρμακοποιών από το ΙΔΕΕΑΦ.

Το κόστος εγγραφής για κάθε φαρμακοποιό ανέρχεται σε 20€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), ποσό καθαρά συμβολικό, με το οποίο ουσιαστικά κατοχυρώνει τη θέση του, καθώς ο αριθμός συμμετοχών είναι περιορισμένος. Ο ΠΦΣ, το ΙΔΕΕΑΦ και ο Φ. Σ. Θεσσαλονίκης έχουν αναλάβει όλες τις δαπάνες με τη στήριξη και των εταιρειών-χορηγών «Σύνδεσμος» & «Fagron».

Για την υλοποίηση του προγράμματος λειτουργεί ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα στην ιστοσελίδα του ΙΔΕΕΑΦ (www.ideeaf.gr/ergastirio), όπου θα βρείτε όλες τις πληροφορίες, το περιεχόμενο-πρόγραμμα (σας τα επισυνάπτουμε) και θα κάνετε εγγραφή σε ένα από τα δύο σεμινάρια.

Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν μόνο ηλεκτρονικά.

Στη διάρκεια της εγγραφής σας, θα κάνετε την εξόφληση σε ασφαλές περιβάλλον με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και σε λίγα λεπτά θα λάβετε στο email σας και το ισόποσο τιμολόγιο του ΙΔΕΕΑΦ με τα φορολογικά στοιχεία που θα έχετε δηλώσει ώστε να περάσετε τη δαπάνη αυτή στα έξοδα του φαρμακείου σας.

Πιστεύοντας ότι το σεμινάριο αυτό αποτελεί σημαντική ευκαιρία έγκυρης γνώσης-χωρίς σημαντικό κόστος-η οποία είναι εφόδιο για κάθε συνάδελφο φαρμακοποιό, σας καλούμε να συμμετάσχετε και να φροντίσετε εγκαίρως για την εγγραφή σας, καθώς ο περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων θα τηρηθεί αυστηρά, για τις ανάγκες της επιτυχημένης διοργάνωσης του σεμιναρίου.

Για πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάρια για τα μέλη του Φ.Σ. Κιλκίς, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Σύλλογό 23410 22114, το ΙΔΕΕΑΦ (210-3410372) και την οργανώτρια εταιρεία NOUFIO (210-2775219).

Για τον ΠΦΣ

Απόστολος Βαλτάς

Πρόεδρος ΔΣ

 

Για το ΙΔΕΕΑΦ

Σεραφείμ Ζήκας

Πρόεδρος ΔΣ

 

Για τον Φ.Σ. Κιλκίς

Κωνσταντίνος Κατσιάνος

Πρόεδρος ΔΣ

 

 
 

Η ιστοσελίδα  fskilkis.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.