25
Πεμ, Απρ
2 Νέα Άρθρα

Διοργάνωση πιστοποιημένου σεμιναρίου «Α΄ Βοήθειες για Φαρμακοποιούς» για τα μέλη του Φ. Σ. Κιλκίς

Φ.Σ. Κιλκίς
Typography

Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς - Αρ. Πρωτ. : 13/13-02-2020 - Προς: Τα Μέλη του Φ.Σ. Κιλκίς - Θέμα: Πιστοποιημένο σεμινάριο «Α΄ Βοήθειες για Φαρμακοποιούς», για τα μέλη του Συλλόγου

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με χαρά σας ενημερώνουμε την συμμετοχή του Συλλόγου μας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πιστοποιημένου σεμιναρίου «Α’ Βοήθειες για Φαρμακοποιούς», που διοργανώνεται στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΠΦΣ και του ΙΔΕΕΑΦ με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και θα υλοποιηθεί από πιστοποιημένους εκπαιδευτές των Τμημάτων Νοσηλευτικής και Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών.

Ο Σύλλογός μας ξεκινά με ένα σεμινάριο που θα διεξαχθεί στη διάρκεια τριών ημερών και συγκεκριμένα, ως εξής:

Σάββατο 28 Μαρτίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς / ωράριο 09:00-15:00
Κυριακή 29 Μαρτίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς / ωράριο 10:00-16:00.
Κυριακή 5 Απριλίου, στην Αυστροελληνική Καπναποθήκη Κιλκίς (Ν. Παναγιώτου 50), / ωράριο 10:00-16:00.

Οι συμμετέχοντες φαρμακοποιοί, εφόσον παρακολουθήσουν το σύνολο των ωρών του σεμιναρίου, δηλαδή το πρόγραμμα και των τριών ημερών, θα λαμβάνουν ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το οποίο θα αποδεικνύει την ικανότητά τους στην παροχή υπηρεσιών Α’ Βοηθειών και επίσης 24 ΜΟΡΙΑ συνεχιζόμενης εκπαίδευσης φαρμακοποιών από το ΙΔΕΕΑΦ.

Το κόστος εγγραφής για κάθε φαρμακοποιό ανέρχεται στο συμβολικό ποσό των 25€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), καθώς ο ΠΦΣ αναλαμβάνει το κόστος των εκπαιδευτών του ΕΕΣ και ο Σύλλογός μας το κόστος του catering.

Η εγγραφή σας μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του ΙΔΕΕΑΦ, www.ideeaf.gr/ees, στην οποία, θα βρείτε και όλες τις πληροφορίες για το σύνολο του προγράμματος και το αναλυτικό περιεχόμενο του σεμιναρίου (σας το επισυνάπτουμε). Η εξόφληση θα γίνεται σε ασφαλές περιβάλλον, με την χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτα και αμέσως μετά θα παραλαμβάνετε στο email σας το τιμολόγιο στα στοιχεία του φαρμακείου σας, που θα έχετε δηλώσετε.

Θεωρώντας ότι η πιστοποιημένη απόκτηση γνώσεων για την παροχή Πρώτων Βοηθειών από τα φαρμακεία μας αποτελεί, εκτός από εφόδιο για κάθε συνάδελφο και ένα όπλο στη φαρέτρα των επιδιώξεών μας ως κλάδος, σας καλούμε να συμμετέχετε στο σεμινάριο αυτό και να φροντίσετε εγκαίρως για την εγγραφή σας, καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυστηρά περιορισμένος (maximum 40 άτομα).

 

Ο Πρόεδρος                                    Η Γραμματέας

Κατσιάνος Κωνσταντίνος                  Σαββίδου Αικατερίνη

Η ιστοσελίδα  fskilkis.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.