16
Κυρ, Ιουν
27 Νέα Άρθρα

Αποστολή ιατροφαρμακευτικού υλικού στον δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης

Φ.Σ. Κιλκίς
Typography

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς και τα μέλη του, για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες ενός δοκιμαζόμενου λαού στην περιοχή της Παλαιστίνης, όπως και στο παρελθόν είχαν κάνει το ίδιο στους σεισμούς της Τουρκίας, με το Τσουνάμι στην περιοχή της Ινδονησίας, στο Ιράκ κατά την περίοδο του πολέμου, στον καταυλισμό των λαθρομεταναστών στην Πάτρα και αλλού.

Αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση από τις προσφερόμενες ποσότητες ιατροφαρμακευτικού υλικού που συλλέχθηκαν από τους φαρμακοποιούς του Νομού Κιλκίς, κάτι που αποδεικνύει έμπρακτα για τα αισθήματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης που τρέφουν σε λαούς που υποφέρουν.

Παραδόθηκαν εχθές στους Γιατρούς του κόσμου για να διοχετευτούν στην περιοχή της Γάζας. Στην αποστολή συμμετέχει και εκπρόσωπος των Γιατρών από το Κιλκίς ο κ. Νίκος Τερζής.

Οι φαρμακοποιοί του Κιλκίς με αισθήματα ευθύνης και ως φορείς πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, θα ανταποκρίνονται θετικά πάντα στις βασικές ανάγκες και τα δικαιώματα του πολίτη, όπως αυτό της υγείας. Ανάγκες και δικαιώματα τα οποία στοιχειωδώς δεν απολαμβάνουν οι λαοί στις εμπόλεμες περιοχές.

Οι μικρές αυτές κινήσεις προσώπων και φορέων, πολλές φορές, έχουν μεγαλύτερη χρησιμότητα και περικλείουν περισσότερη ανθρωπιά από τις μεγαλόστομες εξαγγελίες των ισχυρών του κόσμου.

Με αισθήματα αλληλεγγύης οι Φαρμακοποιοί του Νομού Κιλκίς

Αποστολή ιατροφαρμακευτικού υλικού στη Γάζα

Η ιστοσελίδα  fskilkis.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.