16
Κυρ, Ιουν
27 Νέα Άρθρα

Συμμετοχή του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς στην απεργία της 4ης Φεβρουαρίου

Φ.Σ. Κιλκίς
Typography

Στην ευρεία σύσκεψη των εκπροσώπων όλων των επαγγελματικών και επιστημονικών κλάδων και φορέων με την συμμετοχή της ΓΣΕΕ και της ΠΑΣΕΓΕΣ, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, στις 22 Ιανουαρίου, διατυπώθηκε η σαφής θέση για ένα αρραγές και κοινό διεκδικητικό μέτωπο.

Οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των 22 φορέων που συμμετείχαν στην σύσκεψη, αποφάσισαν την συμμετοχή στην 24ωρη Γενική Απεργία της 4ης Φεβρουαρίου, που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ και τον προγραμματισμό δράσεων δημοσιοποίησης της αντίθεσης τους στο υπό κατάθεση νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό.

Το Ασφαλιστικό αναδεικνύεται σε ένα μείζον θέμα τόσο για τον κλάδο μας όσο και για την ελληνική κοινωνία. Μετά την λαίλαπα των μνημονιακών μέτρων - που έχουν και συνέχεια από τις πληροφορίες που έχουμε-έρχεται η οικονομική επιδρομή μέσω του ασφαλιστικού, για να μας πλήξει ανεπανόρθωτα.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς , από την πρώτη στιγμή μετείχε σε όλες τις ενέργειες δημοσιοποίησης του θέματος μαζί με τους άλλους επιστημονικούς και συνδικαλιστικούς φορείς.

Καλούμε,

όλα τα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς να συμμετέχουν ενεργά στην απεργία της Πέμπτης 4ης Φεβρουαρίου.

Η κινητοποίηση αυτή πρέπει να είναι μεγάλη για να δείξουμε και σε αυτή την κυβέρνηση ότι ο Φαρμακευτικός κλάδος έχει ακόμη δύναμη και μπορεί να αντισταθεί.

Για  την ημέρα της Γενικής Πανελλαδικής Απεργίας της 4ης Φεβρουαρίου έχει ορισθεί η σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης του συλλόγου.

Η ώρα και ο χώρος της Γενικής Συνέλευσης, τα φαρμακεία υπηρεσίας, καθώς και αφίσες της απεργίας θα σας αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τις επόμενες μέρες.

Τα φαρμακεία υπηρεσίας για την ημέρα της απεργίας θα ορισθούν θα σας κοινοποιηθούν σύμφωνα με την απόφαση της  Γ.Σ.  27-3-2014, που καθορίζει τον τρόπο λειτουργίας των φαρμακείων υπηρεσίας στον νομό σε περίπτωση απεργιών.

Ο Πρόεδρος                                     Ο Γραμματέας

Αγαθόπουλος Δημήτριος                   Βασιληάς Ευάγγελος

Η ιστοσελίδα  fskilkis.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.