20
Σαβ, Απρ
3 Νέα Άρθρα

Χρήσιμες οδηγίες για την προσωρινή διακοπή των ηλεκτρονικών εφαρμογών ΕΟΠΥΥ

Π.Φ.Σ.
Typography

 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΎΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙAKOΠΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ από την Παρασκευή 13/12 έως και την Κυριακή 15/12/2019 οι ηλεκτρονικές εφαρμογές του ΕΟΠΥΥ θα τεθούν εκτός λειτουργίας και θα λειτουργήσουν εκ νέου την Δευτέρα 16/12.

Κατά την διάρκεια μετάπτωσης στο νέο DATA CENTER τα αποθηκευμένα στοιχεία username & password της εφαρμογής edapy θα διαγραφούν. Οι φαρμακοποιοί θα πρέπει κατά την είσοδο τους στην πλατφόρμα του edapy να πληκτρολογήσουν εκ νέου τα στοιχεία εισόδου.

Σε περίπτωση απώλειας των στοιχείων username & password οι φαρμακοποιοί θα πρέπει να προβούν σε νέα Εγγραφή Χρήστη στην εφαρμογή «Πιστοποίηση Φαρμακείων» (ΕΟΠΥΥ->ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ-> ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ-> ΕΔΑΠΥ-> ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ->ΕΓΓΡΑΦΗ ΧΡΗΣΤΗ)

Κατά την νέα εγγραφή απαραίτητο πεδίο συμπλήρωσης είναι ο « ΚΩΔΙΚΟΣ ΗΛ. ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗΣ».

Ο κωδικός αυτός ανευρίσκεται κατά την σύνδεση του φαρμακοποιού στον λογαριασμό του στην Ηλ. Συνταγογράφηση (https://www.e-prescription.gr/) στην επιλογή «διαχείριση λογαριασμού» edapy manage account και όχι στην επιλογή «είσοδος στην εφαρμογή»

Εκ του ΠΦΣ

Τμήμα Ενημέρωσης Φαρμακοποιών (HELPDESK)

 

 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ:

Την περίοδο από Παρασκευή 13.12 έως 15.12 δεν θα λειτουργούν οι εφαρμογές του ΕΔΑΠΥ του ΕΟΠΥΥ. Οι εφαρμογές της ΗΔΙΚΑ για την εκτέλεση συνταγών φάρμακων θα λειτουργούν κανονικά.

Η ιστοσελίδα  fskilkis.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.