24
Τετ, Απρ
2 Νέα Άρθρα

Ενημέρωση για τις βεβαιώσεις άδειας κυκλοφορίας για τους φαρμακοποιούς και τους απασχολημένους στα φαρμακεία

Π.Φ.Σ.
Typography

Πανελληνίος Φαρμακευτικός Σύλλογος - Αρ. Πρωτ. 809/15-02-2021 - Θέμα : ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

Προς Τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους Της Χώρας

Σας αποστέλλουμε ενημέρωση για τις βεβαιώσεις άδειας κυκλοφορίας για τους φαρμακοποιούς και τους απασχολημένους στα φαρμακεία ( πρότυπα υπεύθυνων δηλώσεων κλπ) καθώς και οδηγίες για την εκτύπωση προσωποποιημένης πληροφόρησης .

Πιο συγκεκριμένα από την Τετάρτη 17/2/21 οι φαρμακοποιοί για τις μετακινήσεις τους από και προς την εργασία, θα χρειάζονται :

1. Τη σχετική Υπεύθυνη δήλωση από το Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» του Υπ. Εργασίας ή την “Υπεύθυνη Δήλωση – Βεβαίωση Κίνησης Ελ. Επαγγελματία” (επισυνάπτεται).
2. Την εκτύπωση από Taxisnet των φορολογικών στοιχείων και επιχειρηματικής δραστηριότητας (επισυνάπτονται οδηγίες για εκτύπωση 2 σελίδων).
3. Την ταυτότητα ή το διαβατήριο.

Αντίστοιχα από την Τετάρτη 17/2/21 για την καθημερινή μετακίνηση των απασχολουμένων από και προς τα φαρμακεία, θα χρειάζονται :

1. Τη σχετική Υπεύθυνη δήλωση από το Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» του Υπ. Εργασίας ή την χειρόγραφη “Βεβαίωση κίνησης εργαζομένου για την εκτέλεση της εργασίας του” που υπογράφεται από τον Εργοδότη. (επισυνάπτεται)
2. Την ταυτότητα ή το διαβατήριο

Για αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο forma.gov.gr και στους λογιστές σας.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ

Με Εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος                          Ο Γραμματέας

 

Απόστολος Βαλτάς              Σεραφείμ Ζήκας

Η ιστοσελίδα  fskilkis.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.