18
Πεμ, Ιουλ
27 Νέα Άρθρα

Δημοσίευση ΚΥΑ για τον ορισμό αμοιβής των φαρμακοποιών για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία ενημέρωσης και επιβεβαίωσης της προγραμματισμένης ημερομηνίας εμβολιασμού

Π.Φ.Σ.
Typography

Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος - Αριθμ. Πρωτ. 1642/02-04-2021 - Ενημέρωση αναφορικά με την δημοσίευση ΚΥΑ για τον ορισμό αμοιβής των φαρμακοποιών για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία ενημέρωσης και επιβεβαίωσης της προγραμματισμένης ημερομηνίας εμβολιασμού.

Προς : Φαρμακευτικοί Σύλλογοι της Χώρας

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η Κοινή Υπουργική Απόφαση, την οποία σας κοινοποιούμε, με την οποία καθορίζεται:

I. Το ποσό του ενός (1) € συν Φ.Π.Α. σαν αμοιβή για την συμμετοχή μας στη διαδικασία ενημέρωσης και επιβεβαίωσης της προγραμματισμένης ημερομηνίας εμβολιασμού.
II. Η υποβολή γίνεται μαζί με τις συνταγές του ΕΟΠΥΥ. Μαζί με την πρώτη υποβολή θα υποβληθεί Συγκεντρωτική Κατάσταση των επιβεβαιωμένων καταχωρήσεων ημερομηνιών εμβολιασμού που έχουν διενεργηθεί από την 1η Ιανουαρίου 2021.
III. Η καταβολή αμοιβής θα γίνεται με την πληρωμή των συνταγών του μήνα που υποβάλλουμε.
IV. Η έναρξη των υποβολών θα γίνει με την κατάθεση συνταγών μηνός Απριλίου (αρχές Μαΐου) .

Λεπτομέρειες για το είδος τιμολογίου και για το πώς θα εξάγεται η συγκεντρωτική κατάσταση από την Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Συνεδριών Εμβολιασμού θα δοθούν αφού προηγουμένως έχουμε εμπεριστατωμένη ενημέρωση από τους αρμόδιους φορείς.

Με Εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος                             Ο Γραμματέας

 

Απόστολος Βαλτάς                 Σεραφείμ Ζήκας


Υπουργική Απόφαση Αριθμ. ΕΑΛΕ/Γ.Π. 18070

Ορισμός αμοιβής των φαρμακοποιών για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία ενημέρωσης και επιβεβαίωσης της προγραμματισμένης ημερομηνίας εμβολιασμού.

Η ιστοσελίδα  fskilkis.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.