19
Παρ, Απρ
3 Νέα Άρθρα

Ενημέρωση για την επιστρεπτέα προκαταβολή 7ος κύκλος

Π.Φ.Σ.
Typography

Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος - Αρ. Πρωτ. 1708/06-04-2021 - Θέμα: «Ενημέρωση για την επιστρεπτέα προκαταβολή 7ος κύκλος»

Προς : Φαρμακευτικούς Συλλόγους τη Χώρας

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε τα φαρμακεία ανήκουν στις επιχειρήσεις που εντάσσονται στο μέτρο της επιστρεπτέας προκαταβολής εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις που τίθενται.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ένταξη στον 7ο κύκλο της επιστρεπτέας προκαταβολής και τα απαιτούμενα συνοδευτικά στοιχεία υποβάλλονται στην πλατφόρμα «mybusinesssupport» της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι 19 Απριλίου 2021. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες που είχαν πτώση τζίρου άνω του 20% το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2020. Καθώς επίσης και όσες επιχειρήσεις έκαναν έναρξη έως την 1 Φεβρουαρίου του 2021.

Οι αιτήσεις, όπως και στους προηγούμενους κύκλους, θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά στην διαδικτυακή πλατφόρμα της ΑΑΔΕ :

https://www.aade.gr/mybusinesssupport

Πρέπει να τονιστεί:

  • Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να συνυποβάλλουν στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, τον κύκλο εργασιών Φ.Π.Α διακριτά για κάθε μήνα ή τα ακαθάριστα έσοδα διακριτά για κάθε μήνα, για τους μήνες Ιανουάριο έως και Δεκέμβριο 2020, καθώς και για τους μήνες Ιανουάριο 2021 έως και Μάρτιο 2021.
  • Η Επιστρεπτέα Προκαταβολή 7 θα είναι επίσης κατά 50% επιδότηση , και θα ισχύει το κριτήριο μείωσης του τζίρου κατά 20% το πρώτο τρίμηνο του 2021 όπως ήδη προαναφέρθηκε.

Με Εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος                            Ο Γραμματέας

 

Απόστολος Βαλτάς               Σεραφείμ Ζήκας

Η ιστοσελίδα  fskilkis.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.