15
Σαβ, Ιουν
27 Νέα Άρθρα

Διαδικασία υποβολής των τιμολογίων ραντεβού εμβολιασμών για την πληρωμή του 1€

Π.Φ.Σ.
Typography

Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος - Αρ. Πρωτ. 1925/20-04-2021 - Ενημέρωση σχετικά με τις διαδικασίες υποβολής των τιμολογίων ραντεβού εμβολιασμών για την πληρωμή του 1€

Προς : Φαρμακευτικούς Συλλόγους της Χώρας

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας κοινοποιούμε έγγραφο του ΕΟΠΥΥ «Σχετικά με την έκδοση ΚΥΑ για τον Ορισμό αμοιβής των φαρμακοποιών για την συμμετοχή τους στη διαδικασία ενημέρωσης της προγραμματισμένης ημερομηνίας εμβολιασμού».

Σύμφωνα με το έγγραφο αυτό, μαζί με την υποβολή του λογαριασμού των φαρμάκων Μηνός Απριλίου, δηλαδή στις πέντε πρώτες εργάσιμες ημέρες του Μαΐου, θα πρέπει να εκδώσετε ένα χωριστό τιμολόγιο, (τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών προς τον ΕΟΠΥΥ με την ένδειξη «τιμολόγιο ραντεβού εμβολιασμών») που θα αφορά το διάστημα από 1/1/2021 έως και 30/4/2021, επισυνάπτοντας παράλληλα την αντίστοιχη συγκεντρωτική κατάσταση των επιβεβαιώσεων ημερομηνίας εμβολιασμού.

Η ηλεκτρονική εφαρμογή για την υποβολή των τιμολογίων θα είναι έτοιμη – σύμφωνα με τον ΕΟΠΥΥ- στο τέλος του μήνα.

Με Εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος                                        Ο Γραμματέας

 

Απόστολος Βαλτάς                             Σεραφείμ Ζήκας


 
 
 
 

Η ιστοσελίδα  fskilkis.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.