15
Σαβ, Ιουν
27 Νέα Άρθρα

Ενδεχόμενη δυσλειτουργία της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης λόγω μεταφοράς του Data Center της ΗΔΙΚΑ

Λοιποί Φορείς Υγείας
Typography

Θέμα: «Μεταφορά Data Center ΗΔΙΚΑ ΑΕ από Συγγρού 101 στην Λυκούργου 10»

Σας ενημερώνουμε ότι η ΗΔΙΚΑ ΑΕ έχει δρομολογήσει την μετεγκατάσταση του Data Center της σε νέο κτίριο, επί της οδού Λυκούργου 10 στο κέντρο της Αθήνας, για την Παρασκευή 29/1/2016.

Οι εργασίες της μετακίνησης θα διαρκέσουν από την Παρασκευή το μεσημέρι 15:00 29/1/2016 μέχρι την επόμενη Παρασκευή 5/2/2016. Στο πλαίσιο των εργασιών απαιτείται η απενεργοποίηση των εφαρμογών που εξυπηρετεί η ΗΔΙΚΑ, οι οποίες θα αποκαθίστανται σταδιακά από την Τρίτη 2/2/2016 έως την Παρασκευή 5/2/2016, οπότε και προβλέπεται η πλήρης επαναλειτουργία όλων των εφαρμογών.

Εντούτοις, ειδικά για τις εφαρμογές της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης, ΑΜΚΑ Ασφαλιστικής Ικανότητας και Εργοσήμου, η ΗΔΙΚΑ ΑΕ έχει φροντίσει και λειτουργούν από το Disaster Center από την Δευτέρα 25/1/2016. Για το λόγο αυτό ενδεχομένως να εμφανιστεί μειωμένη απόδοση ή μικρές δυσλειτουργίες, για τις οποίες θα καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να αποκαθίστανται άμεσα.

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πρόσθετη πληροφορία.

Με εκτίμηση

Δρ. Αναστάσιος Τάγαρης

Πρόεδρος Δ.Σ & Διευθύνων Σύμβουλος

Η ιστοσελίδα  fskilkis.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.