24
Δευ, Ιουν
27 Νέα Άρθρα

Ενημέρωση ΤΑΥΦΕ για καταβολή των εισφορών λόγω των έκτακτων συνθηκών από την πανδημία

ΤΑΥΦΕ
Typography

ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Τ.Α.Υ.Φ.Ε. - Αρ. Πρωτ.: 4243/01-04-2020

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΥΠ’ ΑΡ. 2

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΣΤΟ ΤΑΥΦΕ ΝΠΙΔ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Σε συνέχεια της υπ’ αρ. 1 Εγκυκλίου (αρ. πρωτ. ταμ. 3986/27-03-2020) του ΤΑΥΦΕ ΝΠΙΔ, θα θέλαμε κατ’ αρχάς να ευχαριστήσουμε όλους τους εργοδότες και τους φορείς για τη συντριπτική ανταπόκρισή τους σχετικά με την καταβολή των εισφορών στο Ταμείο.

Με την παρούσα εγκύκλιο, θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι ο συγκεκριμένος τρόπος κατάθεσης εισφορών θα εφαρμόζεται για το χρονικό διάστημα που θα ισχύουν τα έκτακτα μέτρα της Κυβέρνησης ή για όσο χρόνο απαιτηθεί από τις συνθήκες που θα επικρατήσουν στο μέλλον.

Διευκρινίζουμε ότι η καταβολή των εισφορών για το ΤΑΥΦΕ ΝΠΙΔ μπορεί να γίνει ως εξής:


ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Τ.Α.Υ.Φ.Ε. - Αρ. Πρωτ.: 3986/27-03-2020

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΥΠ’ ΑΡ. 1

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΣΤΟ ΤΑΥΦΕ ΝΠΙΔ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Αναφορικά με την καταβολή εισφορών θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Εθνική Τράπεζα μας διαβεβαίωσε πως οι καταβολές των εισφορών των ασφαλισμένων για το ΤΑΥΦΕ ΝΠΙΔ μπορούν να πραγματοποιηθούν κανονικά στα γκισέ των υποκαταστημάτων της, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Λόγω, όμως, των έκτακτων συνθηκών και για τη διευκόλυνση των επιχειρήσεων και την ασφάλεια των εργαζομένων, το ΤΑΥΦΕ ΝΠΙΔ αποφάσισε τα εξής:

Η ιστοσελίδα  fskilkis.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.