17
Τετ, Ιουλ
28 Νέα Άρθρα

Διευκρινίσεις για τις ηλεκτρονικές γνωματεύσεις ασφαλισμένων που υποβάλλονται σε συνεχή περιτοναϊκή κάθαρση

ΕΟΠΥΥ
Εργαλεία
Typography

Αρ. πρωτ. Οικ. 12745/11-04-2016 ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΔΙΑΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΕΡΙΤΟΝΑΪΚΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ

Κατά την συνταγογράφηση της ηλεκτρονικής γνωμάτευσης για ασφαλισμένους που υποβάλλονται σε συνεχή περιτοναϊκή κάθαρση του προϊόντος:

02131 Διαλύματα και Εξαρτήματα (συστήματα) συνεχούς φορητής ή αυτοματοποιημένης περιτοναϊκής κάθαρσης

 

Οι θεράποντες γιατροί, μέχρι τον εμπλουτισμό της εφαρμογής ηλεκτρονικών γνωματεύσεων με τα ακριβή αναλυτικά στοιχεία των διαλυμάτων και εξαρτημάτων περιτοναϊκής κάθαρσης, μπορούν να αναγράφουν στην θέση «ΣΧΟΛΙΑ» της ηλεκτρονικής γνωμάτευσης ή να παραδίδουν στον ασφαλισμένο ξεχωριστό υπογεγραμμένο πληροφοριακό έγγραφο όπου θα συγκεκριμενοποιούν τα διαλύματα και εξαρτήματα περιτοναϊκής κάθαρσης που είναι απαραίτητα για τον συγκεκριμένο ασφαλισμένο.

Για επιπλέον διευκρινήσεις στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΟΠΥΥ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΠΕΡΣΙΜΗΣ

Επίκ. Καθ. Πανεπ. Πειραιώς

Η ιστοσελίδα  fskilkis.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.