17
Τετ, Ιουλ
28 Νέα Άρθρα

Ανακοίνωση ΕΟΠΥΥ για την έναρξη λειτουργίας του συστήματος άυλων barcodes

ΕΟΠΥΥ
Εργαλεία
Typography

ΕΟΠΥΥ - ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΓΟΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ : ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ) 28/06/2018

Ο Οργανισμός ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του συστήματος διάθεσης άυλων μοναδικών αριθμών αποζημίωσης Ιατροτεχνολογικών, Υγειονομικών Υλικών και Σκευασμάτων Ειδικής Διατροφής (άυλα barcodes), μέσω της ειδικής εφαρμογής στην κάτωθι ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://apps.eopyy.gov.gr

Οι εισαγωγείς / κατασκευαστές των ανωτέρω υλικών, κάνοντας χρήση των κωδικών τους για την πρόσβαση στην ειδική πλατφόρμα, μπορούν να ακολουθήσουν τις αναρτημένες αναλυτικές οδηγίες και να καταχωρήσουν τις σχετικές αιτήσεις διάθεσης άυλων κωδικών μέσω της επιλογής: Διαχείριση Barcodes. Το αρμόδιο τμήμα, θα προχωρά στον σχετικό έλεγχο των δικαιολογητικών και αξιολόγηση των αιτήσεων. Για κάθε εγκεκριμένη αίτηση, μέσω της ειδικής πλατφόρμας, θα διατίθεται ένα αρχείο σε μορφή excel με όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες, καθώς και τους μοναδικούς κωδικούς αποζημίωσης (άυλα barcodes).

Η εκτέλεση γνωματεύσεων, δύναται να πραγματοποιείται και με τη χρήση των άυλων κωδικών, με στόχο την ομαλή μετάβαση στο νέο τρόπο εκτέλεσης γνωματεύσεων με άυλους κωδικούς, και μέχρι τις 31/08/2018, θα είναι εφικτή η εκτέλεση τόσο με το υπάρχον σύστημα (με τον κωδικό ΕΑΝ ή ΕΟΠΥΥ-ΕΚΑΠΤΥ) όσο και με το άυλο barcode.

Για τα είδη Οξυγόνου (υγρό και αέριο), για τις συσκευές με ενοικίαση (π.χ. συμπυκνωτές οξυγόνου) καθώς και για τα επί παραγγελία ορθοπεδικά είδη, θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες ειδική ανακοίνωση για τον τρόπο χορήγησης των μοναδικών κωδικών αποζημίωσης και εκτέλεσης τους.

Για διευκρινίσεις επί της διαδικασίας καταχώρησης της αίτησης και απόδοσης άυλων κωδικών, παρακαλούμε να απευθύνεστε στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Η Διεύθυνση Πληροφορικής

Η ιστοσελίδα  fskilkis.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.