25
Τρι, Ιουν
27 Νέα Άρθρα

Έναρξη εκτέλεσης γνωματεύσεων αποκλειστικά με τη χρήση άυλων barcodes

ΕΟΠΥΥ
Εργαλεία
Typography

ΕΟΠΥΥ - ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΓΟΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ - 01/10/2018 - Έναρξη εκτέλεσης γνωματεύσεων αποκλειστικά με τη χρήση άυλων μοναδικών αριθμών αποζημίωσης Ιατροτεχνολογικών, Υγειονομικών Υλικών και Σκευασμάτων Ειδικής Διατροφής (άυλα barcodes)

Σε συνέχεια της από 06/09/2018 ανακοίνωσης της Γενικής Διεύθυνσης Οργάνωσης και Σχεδιασμού Υπηρεσιών Υγείας, για την έναρξη λειτουργίας του συστήματος εκτέλεσης γνωματεύσεων με τη χρήση άυλων μοναδικών αριθμών αποζημίωσης Ιατροτεχνολογικών, Υγειονομικών

Υλικών και Σκευασμάτων Ειδικής Διατροφής (άυλα barcodes), σας ενημερώνουμε ότι από 08/10/2018, η εκτέλεση γνωματεύσεων για τις κάτωθι κατηγορίες θα ξεκινήσει να πραγματοποιείται μόνο με τη χρήση των άυλων κωδικών.

Οι κατηγορίες είναι:

  • Επιθέματα
  • Καθετήρες
  • Οστομικά Είδη

Το σύστημα εκτέλεσης γνωματεύσεων θα λειτουργήσει παράλληλα και με τους δυο τρόπους εκτέλεσης (με τη χρήση αύλων κωδικών και χωρίς), μέχρι τις 30/10/2018, για τις υπόλοιπες κατηγορίες υλικών λαμβάνοντας μια τελευταία παράταση από την αρχική ημερομηνία υποχρεωτικής εκτέλεσης μόνο με τα άυλα barcodes, λόγω του μεγάλου όγκου των αιτήσεων που έχουν γίνει και λόγω πληθώρας λαθών στις αιτήσεων των εισαγωγέων (ειδικότερα στον αριθμό των τεμαχίων) με στόχο την ομαλή μετάβαση στο νέο τρόπο εκτέλεσης γνωματεύσεων με άυλους κωδικούς.

Η Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού, Τμήμα Σχεδιασμού Παροχών, Κοστολόγησης – Τιμολόγησης Ιατροτεχνολογικού, Υγ/κού Υλικού και Σκευασμάτων Ειδικής Διατροφής, προχωρά με εντατικούς ρυθμούς στην εξέταση όλων των αιτημάτων καθώς και στην επίλυση τυχόν θεμάτων που προκύπτουν, με στόχο τις επόμενες ημέρες να έχει προχωρήσει το σύνολο των διαδικασιών.

Για τις κατηγορίες των: Αναπνευστικών/Οξυγόνων καθώς και για τα Ορθοπεδικά επί παραγγελία, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για το χρόνο εφαρμογής του συστήματος των άυλων κωδικών.

Για διευκρινίσεις επί της διαδικασίας καταχώρησης της αίτησης και απόδοσης άυλων κωδικών, παρακαλούμε να απευθύνεστε στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΓΟΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΑΓΓΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

Η ιστοσελίδα  fskilkis.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.