18
Πεμ, Ιουλ

Θέμα

Οδηγίες, εγκύκλιοι, νομοθεσία και σχετικά άρθρα σχετικά με την εκτέλεση παραπεμπτικών διαβητολογικού υλικού.

Παραπεμπτικά αναλωσίμων σακχαρώδη διαβήτη μπορούν να γράφουν όλοι οι Ιατροί συμβεβλημένοι και μη, ποσότητες ανάλογα με τις προβλεπόμενες (δείτε παρακάτω το σχετικό άρθρο με τους πίνακες), έχουν ισχύ 10 ημέρες εντός των οποίων πρέπει να εκτελεστούν από τα φαρμακεία!

 Οδηγίες για τα εμβόλια και την συνταγογράφησή τους σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες οδηγίες του Εθνικού Προγράμματος Εμβολιασμού και του ΕΟΠΥΥ.

Οδηγίες, εγκύκλιοι, νομοθεσία πίνακες και σχετικά άρθρα που αφορούν τη συνταγογράφιση ναρκωτικών φαρμάκων και ουσιών, ποια χρειάζονται Ειδική Συνταγή Ναρκωτικών.

Οδηγίες εγκύκλιοι, νομοθεσία, βασικοί κανόμες και σχετικά άρθρα για τις τις συνταγές ιατρών που γίνονται δεκτές, τις δυνατότητες συνταγογράφησης που έχουν ανάλογα της ειδικότητας τους περιληπτικές οδηγίες εκτέλεσης συνταγών ΕΟΠΥΥ.

Για την διαδικασία απόδοσης δαπάνης αγοράς αναλώσιμου υγειονομικού υλικού και σκευασμάτων ειδικής διατροφής (εκτός αναλωσίμων Σ/Δ) διαβάστε την σχετική Αρ. Πρωτ. 31596/12-07-2012 εγκύκλιο του ΕΟΠΥΥ.

Κατάθεση Συνταγών Φαρμακείων για αποστολή στο ΚΜΕΣ-ΕΟΠΥΥ

Σύμφωνα με την εγκύκλιο αρ.πρ. οικ.38425/31-10-14 όπως τροποποιήθηκε με την Αρ. Πρ. ΔΒ4Ζ/οικ.23445/26-08-2020, καθώς και από την συλλογική σύμβαση που υπογράφηκε 01-02-2021 μεταξύ ΕΟΠΥΥ και ΠΦΣ καθώς και την επέκταση της για την παροχή υγειονομικού υλικού, ιατροτεχνολογικών προϊόντων και διαιτητικών σκευασμάτων ειδικής διατροφής 02-01-2017 η διαδικασία υποβολής λογαριασμών των φαρμακείων θα γίνεται σύμφωνα με τα απλά βήματα που περιγράφεται παρακάτω.

Η ιστοσελίδα  fskilkis.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.