19
Κυρ, Μάι
3 Νέα Άρθρα

Παραδόθηκε το υγειονομικό υλικό για τους πρόσφυγες και μετανάστες στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου

Φ.Σ. Κιλκίς
Typography

Δελτίο Τύπου

Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς

Η πρώτη παρτίδα υγειονομικού και φαρμακευτικού υλικού παραδόθηκε  στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου.

ΦΣ ΚιλκίςΘέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πολίτες  και ιδιαίτερα το σύνολο των φαρμακοποιών του νομού μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι τα αισθήματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης σε συνανθρώπους μας που αναγκάστηκαν να πάρουν τον δρόμο της προσφυγιάς, κυριαρχούν σε αντίθεση με το κλίμα μισσαλοδοξίας και ρατσισμού που προσπαθούν ορισμένοι κύκλοι να καλλιεργήσουν στην Ελληνική κοινωνία.

Οι δραματικές εμπειρίες του Ελληνικού Λαού αναγκαστικής προσφυγιάς παλιότερα δεν ξεχνιούνται και δεν αφήνουν περιθώρεια πολιτικής εκμετάλευσης. Είναι γνωστές οι αιτίες που οδηγούν τους χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες στον νομό μας, στην προσπάθειά τους να περάσουν τα σύνορα προς την βόρεια Ευρώπη.

Σίγουρα δεν είμαστε εμείς που θα δώσουμε λύση στο πρόβλημα. Θα είμαστε όμως υπόλογοι αν δεν προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε τα προβλήματα που προκύπτουν από αυτήν την κατάσταση. Αυτό που αναλογεί σε εμάς είναι να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα υγείας αυτού του κόσμου και ιδιαίτερα των παιδιών και ταυτόχρονα να συνδράμουμε στην επάρκεια των μονάδων υγείας για να μπορέσουν να ανταποκριθούν.

Η προσπάθειές μας θα συνεχιστούν όσο θα υπάρχει το πρόβλημα.

Γι΄αυτό όσοι επιθυμούν μπορούν να φέρνουν υγειονομικό υλικό στις έδρες των Κοιν. Ιατρ. Φαρμακείων Κιλκίς και Γουμένισσας.

Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς

Η ιστοσελίδα  fskilkis.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.