19
Παρ, Απρ
3 Νέα Άρθρα

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την προαγωγή του εμβολιασμού έναντι της νόσου COVID-19 μέσα από τα φαρμακεία

Π.Φ.Σ.
Typography

Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος - Αρ. Πρωτ. 87/8-1-2021 - Προς Τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους της Χώρας

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ως Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, θέλουμε να ξέρετε πως εργαζόμαστε καθημερινά για την θεσμική αναγνώριση του ρόλου τον οποίο θα διαδραματίσετε στον εμβολιασμό για την πρόληψη της νόσου COVID-19 . Σου παρέχουμε τα εργαλεία εκείνα που θα σας επιτρέψουν να φέρετε σε πέρας την αποστολή σας , με τρόπο αποτελεσματικό και αποδοτικό.

O Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος ολοκλήρωσε μέσα σε ελάχιστο χρόνο τη δημιουργία ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας μέσα από το site του ΙΔΕΕΑΦ το «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ COVID-19 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ».

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε άμεσα τα μέλη σας ώστε να εισέλθουν στο site του ΙΔΕΕΑΦ (www.ideeaf .gr) και να μελετήσουν το εκπαιδευτικό υλικό καθώς επίσης και να συμπληρώσουν ένα σύντομο ερωτηματολόγιο , αξιολόγησης των γνώσεων που έλαβαν από αυτό.

Βασικές Οδηγίες

Εισέρχεσθε στο site του ΙΔΕΕΑΦ ( www.ideeaf.gr )

Επιλέγετε «Είσοδος» αν έχετε ήδη εγγραφεί ή

«Εγγραφή» αν δεν έχετε εγγραφεί

Αν είστε εγγεγραμμένος συμπληρώνετε τους κωδικούς σας στα πεδία (email και τον προσωπικό σας κωδικό)

Επιλέγετε «Είσοδος»

Στο πάνω μέρος κλικάρετε στο μπανερ που έχει δημιουργηθεί «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ COVID-19 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ».

Ακολούθως εμφανίζονται οι ΕΝΌΤΗΤΕΣ του εκπαιδευτικού προγράμματος και πατώντας «Επόμενο» μπορείτε να μελετήσετε το περιεχόμενο τους.

Στο τέλος συμπληρώνετε το σύντομο ερωτηματολόγιο και πατάτε «Υποβολή».

Οι Υπηρεσίες του ΠΦΣ είναι στη διάθεση σας για κάθε πρόσθετη ενημέρωση ή πληροφορία.

 

Με Εκτίμηση,

 

Ο Πρόεδρος                       Ο Γραμματέας

 

Απόστολος Βαλτάς           Σεραφείμ Ζήκας

Η ιστοσελίδα  fskilkis.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.