17
Τετ, Ιουλ
28 Νέα Άρθρα

Σε οκτώ εξαμηνιαίες δόσεις η εξόφληση των αναδρομικών ασφαλιστικών εισφορών ΤΣΑΥ

Π.Φ.Σ.
Typography

Αθήνα, 30-3-2016 Ενημέρωση για την καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών του ΤΣΑΥ

Η Διοίκηση του ΠΦΣ, δια των εκπροσώπων της Σεραφείμ Ζήκα (ΤΣΑΥ) και Ιωάννη Μακρυγιάννη (ΕΤΑΑ) και μετά από 5μηνη διαπραγμάτευση με τα αρμόδια όργανα ΤΣΑΥ και ΕΤΑΑ, με πρόγραμμα, μέθοδο και υπομονή, κατάφερε να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το συμφέρον του κλάδου.

Το ΕΤΑΑ, στην σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε να αποδεχτεί την ομόφωνη απόφαση της Διοικούσας επιτροπής του ΤΣΑΥ για εξόφληση των αναδρομικών ασφαλιστικών εισφορών των φαρμακοποιών στο ΤΣΑΥ, σε οκτώ ισόποσες εξαμηνιαίες δόσεις χωρίς πρόστιμα και προσαυξήσεις.

Συνάδελφοι,

Κατανοούμε την αγωνία συναδέλφων και τις διαμαρτυρίες (καλόπιστες και μη), όμως το σημαντικότερο για τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο, ήταν, όσο το δυνατόν πιο αθόρυβα και χωρίς πανικό να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ΠΦΣ προκάλεσε συνάντηση όλων των υγειονομικών, παρουσία και του προέδρου του ΤΣΑΥ κ. Τσούκαλου για το θέμα αυτό και εκεί ελήφθησαν σχετικές αποφάσεις όπου σεβόμενοι την δέσμευση μας προς τους φορείς εκδώσαμε σχετική ανακοίνωση μεν χωρίς όμως να μπούμε σε λεπτομέρειες.

Σε τελική ανάλυση, θεωρούμε ότι σημασία έχει το αποτέλεσμα και όχι η δημιουργία θετικών ή αρνητικών εντυπώσεων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ                        ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ

Η ιστοσελίδα  fskilkis.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.