16
Κυρ, Ιουν
27 Νέα Άρθρα

Οδηγίες Καταχώρησης στην Εφαρμογή του Μητρώου Αντιγριπικού Εμβολιασμού με ή χωρίς ιατρική συνταγή

Απαντήσεις σε συχνές Ερωτήσεις
Typography

Προσοχή η εφαρμογή δεν λειτουργεί ακόμη (20-12-2022) μέσω των μηχανογραφικών μας προγραμμάτων (διασύνδεση API), αλλά απαιτείται σύνδεση μέσω του Site της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης www.e-prescription.gr - Πλατφόρμα Μητρώο Ασθενών ( https://www.e-prescription.gr/vaccinationregistry/influenza/web/index.html )

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΝΤΙΓΡΙΠΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

A) ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΙΑΤΡΟΥ
Β) ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΠΦΣ

1. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΥΠΩΝΕΤΑΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΚΥΡΩΜΕΝΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΓΡΙΠΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΥ Η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΙΘΕΤΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ.

2. ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΦΕΡΕΙ ΓΡΑΜΜΩΤΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ.

3. ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ API ΜΕ ΤΗΝ ΗΔΙΚΑ & ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ (ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΝΤΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΣΤΗΝ ΚΜΕΣ,ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΤΑΜΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΟΠΥΥ) ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΗΝΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.

4. ΟΤΑΝ Η ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ API ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΡΙΘΜΗΣΗ 2, ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΕΠΕ & ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ.

5. Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΟΠΥΥ (πχ. ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΥΠΕΤ, ΕΔΟΕΑΠ,ΕΥΔΑΠ κλπ)

6. ΟΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΔΙΚΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΦΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.12.2022 ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ.

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΦΣ.

 

Η ιστοσελίδα  fskilkis.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.