17
Τετ, Ιουλ
28 Νέα Άρθρα

Δωρεάν διανομή προστατευτικών μασκών από τον ΦΣ Κιλκίς και τον ΠΦΣ, σε Κιλκίς και Παιονία

Φ.Σ. Κιλκίς
Typography

Στη δωρεάν διανομή συνολικά περίπου 2.000 προστατευτικών μασκών στους πολίτες σε Κιλκίς, Πολύκαστρο, Αξιούπολη και Γουμένισσα, θα προχωρήσει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο.

Η δράση «Φοράμε μάσκα - Σταματάμε την μετάδοση» θα πραγματοποιηθεί στο Κιλκίς το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, από τις 10:00 έως τις 14:00, στη συμβολή της οδού Γ. Καπέτα με τον πεζόδρομο της οδού Καλούδη, στο χώρο δίπλα στα φανάρια της 21ης Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα στηθεί σταντ από τα οποία θα γίνεται η διανομή των μασκών και ενημερωτικών φυλλαδίων για την ορθή χρήση των αντιβιοτικών φαρμάκων. Κάθε μάσκα θα περικλείεται σε ατομική συσκευασία και στο πίσω μέρος της θα υπάρχουν οδηγίες για την ορθή χρήση της.

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η άμεση και έγκυρη ενημέρωση των πολιτών για τη σωστή χρήση της μάσκας και για την προστασία που παρέχει στη μάχη κατά της λοίμωξης COVID-19, καθώς και η ενημέρωση τους για την ορθή χρήση των αντιβιοτικών φαρμάκων.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και αντιπροσωπεία φαρμακοποιών.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα προσδιοριστούν οι ημερομηνίες για τις αντίστοιχες δράσεις στο Δήμο Παιονίας.

Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς

Η ιστοσελίδα  fskilkis.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.