17
Τετ, Ιουλ
28 Νέα Άρθρα

Ενημέρωση του ΕΟΠΥΥ σχετικά με την έναρξη λειτουργίας της ηλεκτρονικής υποβολής ενστάσεων στο e-dapy

ΕΟΠΥΥ
Εργαλεία
Typography

ΕΟΠΥΥ - Αρ. Πρ. ΔΑ3/56/οικ.18637/19-07-2022 - Θέμα: «Ενημέρωση σχετικά με την έναρξη λειτουργίας ηλεκτρονικής υποβολής ένστασης επί της πράξης εκκαθάρισης»

Σας γνωρίζουμε ότι η διαδικασία των ενστάσεων που προβλέπονται από την Κ.Υ.Α. για τον «Έλεγχο και εκκαθάριση δαπανών συμβεβλημένων παρόχων υγείας» (ΦΕΚ Β’/1536/2016) και αφορούν στις περικοπές δαπάνης που προκύπτουν από τον έλεγχο και εκκαθάριση αλλάζει και από εδώ και στο εξής θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά ως κάτωθι:

Αφού σας κοινοποιηθεί με ηλεκτρονική αλληλογραφία το αποτέλεσμα του ελέγχου και εκκαθάρισης έχετε τη δυνατότητα από την ιστοσελίδα του ΕΟΠΥΥ στο eΔΑΠΥ να υποβάλετε ένσταση η οποία θα πρέπει να γίνει εντός τριών εργάσιμων ημερών. Οι τρεις ημέρες μετρούν από την επόμενη της ημέρας κοινοποίησης. Η ηλεκτρονικά υποβαλλόμενη ένσταση λαμβάνει αυτόματα αριθμό πρωτοκόλλου της αρμόδιας ΠΕ.ΔΙ. ΕΟΠΥΥ, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξή της. Επισυνάπτονται οι τεχνικές οδηγίες της Δ/νσης Πληροφορικής για την υποβολή της ένστασης.

Για τυχόν διευκρινήσεις που αφορούν τη διοικητική διαδικασία μπορείτε να αποστείλετε ερώτημα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ενώ αν το ερώτημα αφορά το τεχνικό/πληροφοριακό μέρος θα το αποστείλετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Στο Παράρτημα Α παρατίθενται οι συχνότερες αιτίες περικοπής με τα δικαιολογητικά που πρέπει να συνοδεύουν την ένσταση. Για τις περιπτώσεις που δεν αναφέρονται στον πίνακα αναρτάτε ό,τι κρίνετε αναγκαίο για την τεκμηρίωση της ένστασής σας.

Ο Γενικός Δ/ντης Οικονομικών Υποθέσεων

Κ. Μπαρούς


Παράρτημα Α - Συχνότερες αιτίες περικοπής

Η ιστοσελίδα  fskilkis.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.