27
Σαβ, Απρ
2 Νέα Άρθρα

Οδηγός Εκτύπωσης Βεβαίωσης Παρακρατήσεων Clawback ΕΟΠΥΥ 2022

Απαντήσεις σε συχνές Ερωτήσεις
Typography

Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος - Αρ.Πρωτ. 3538/18-08-2023 - Θέμα: «Οδηγός Εκτύπωσης Βεβαίωσης Παρακρατήσεων βάσει του ποσού αυτόματης επιστροφής για το Α’ και Β’ εξάμηνο 2022»

Προς : Φαρμακευτικοί Σύλλογοι της Χώρας

Στη σελίδα του ΕΟΠΥΥ και συγκεκριμένα στην Ηλεκτρονική Ενημέρωση Συναλλασσόμενων με τον Οργανισμό, πιθανών να υπάρχουν «Μηνύματα» με τα οποία έχει αναρτηθεί ο «Υπολογισμός ποσού αυτόματης επιστροφής (“claw back”)» για το Α’ και Β’ εξάμηνο 2022, εφόσον έχουν εκδοθεί τιμολόγια παροχής υπηρεσιών ή έχουν πωληθεί συγκεκριμένα είδη όπως αναπνευστικές συσκευές ή ορθοπεδικά ή συγκεκριμένα προϊόντα ειδικής διατροφής των οποίων η χορήγηση εξαιρείται από την νομοθετημένη απαλλαγή των φαρμακείων από το clawback.** .

Οι βεβαιώσεις αυτές των Παρακρατήσεων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για φορολογική χρήση με την έκδοση πιστωτικού τιμολογίου.


Η ιστοσελίδα  fskilkis.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.